Studovat na Gold Coast znamená studovat v dovolenkovém ráji, který vás ve snaze poznat Austrálii a rozvíjet se maximálně podpoří. V tak krásném prostředí vám vše půjde tak nějak lehčeji. Studium, práce i sbírání zkušeností.

A když se k tomu přidá perfektní (a v mnohém inovativní) přístup školy Entrepreneur Education, máte dokonalou příležitost zažít nezapomenutelné a posunout se v osobním i profesním životě o pořádný kus dopředu.

V naší nabídce najdete také druhou pobočku, a to v Byron Bay, která nadchne ty z vás, co se chtějí vyhnout ruchu hojně navštěvovaného letoviska.

▶ Poznejte více Gold Coast – v sekci Kde studovat. >>

 

Proč si pro studium vybrat Entrepreneur Education Gold Coast

Jednou z neodmyslitelných předností je lokalita, ve které se škola nachází. Ta ale láká spíše na výjimečné pojetí vzdělávání. Vymysleli zde speciální výukovou metodu s příhodným názvem The 360° education method.

A jak už pojmenování napovídá, studenti se do vybraného oboru ponoří naplno, proberou ho kolem dokola, proniknou do něj ze všech možných stran… Čím konkrétně si vás tedy Entrepreneur Education Gold Coast získá?

  • Výukou, která pamatuje na teorii i praxi. Znalosti a dovednosti procvičujete tak, abyste je bez problémů a s jistotou dokázali uplatňovat v práci.
  • Ve škole maximálně podporují snahu studentů rozvíjet se, proto zde dbají také na schopnost přicházet s vlastními řešeními a zajímavými nápady. Kromě toho se soustředí i na propojení s firmami.
  • Přečtěte si víc o metodě 360° v oficiálním dokumentu školy.

Nabídka kurzů: co zde můžete studovat?

Název kurzu
Typ kurzu
Délka v týd.
Počet lidí ve třídě
Rozvrh
 
Certificate IV in Business
odborný
30
20
3 dny v týdnu
Diploma of Business
odborný
50
20
3 dny v týdnu
Certificate IV in Marketing and Communication
odborný
30
20
cca 3 dny v týdnu
Diploma of Marketing and Communication
odborný
54
20
4 dny v týdnu
Diploma of Graphic Design
odborný
54
20
2 dny v týdnu
Certif. IV in Photography and Photo Imaging
odborný
38
20
2 dny v týdnu
Diploma of Photography and Photo Imaging
odborný
54
20
2 dny v týdnu
Diploma of Leadership and Management
odborný
54
20
3 dny v týdnu
Advanced Diploma of Leadership and Management
odborný
54
20
2 dny v týdnu
Diploma of Project Management
odborný
54
20
3 dny v týdnu
Certificate III in Fitness
odborný
30
20
2 dny v týdnu
Certificate IV in Fitness
odborný
54
20
2 dny v týdnu
Certificate III in Wall and Floor Tiling
odborný
93
20
3 dny v týdnu
Dual Course
odborný
30
20
3 dny v týdnu

Typy ubytování: kde můžete bydlet?

Entrepreneur Education nezajišťuje ubytování, po bydlení se tedy budete muset poohlédnout v běžně dostupných nabídkách. Začněte třeba na webech realestate.com.au a flatmates.com.au, které právě škola doporučuje. My vám samozřejmě se zařizováním rádi pomůžeme.

Poloha školy = blízko vyhlášené pláže

gold_coast

Škola se nachází v oblasti zvané Surfers Paradise. A tak je jasné, co budete mít na dosah. Ano, nádhernou pláž – jednu z nejvyhledávanějších! Jedná se o výjimečnou lokalitu, která vám nabídne spoustu výhod. Obklopíte se obchody, restauracemi, bary a nebude vám chybět nic, co potřebujete pro běžný život i nekončící zábavu.

Za přibližně 1 minutu navíc z kampusu dojdete k zastávce veřejné dopravy, díky které se snadno dostanete k dalším zajímavým místům ve městě a okolí.

Přesná adresa: 3240 Surfers Paradise Boulevard, L1-4 Chevron Renaissance, Surfers Paradise, 4217, QLD.

Další informace najdete na webových stránkách Entrepreneur Education.

▶ Poznejte více Gold Coast – v sekci Kde studovat. >>

Příběhy studentů

Kromě skokového zlepšení angličtiny jsem se výrazně zlepšil ve vaření (zjistil jsem, že je to krásná tvořivá práce). Procestoval jsem východní i západní pobřeží křížem krážem (najezdil jsem celkem přes 10 000 km), naučil jsem se řídit auto vlevo, oblíbil jsem si síť hostelů YHA a busy Greyhound a přežil jsem krušnou noc s partou feťáků. Ale především jsem získal nové kamarády z různých zemí, převážně z generace mých dcer. Přečíst celou referenci

Jan: pobyt v Noosa Heads

Takže hned první dny školy, poté co mě přeřadili na Bondi Junction, jsem se seznámila s jedním spolužákem, se kterým jsem si strašně sedla. Začali jsme spolu podnikat různé věci, výlety, sporty atd. No a od té doby věřím na lásku na první pohled. Potkala jsem tu opravdu spřízněnou duši. Kdyby mi někdo řekl, že se mi něco takového stane, tak bych se mu pravděpodobně vysmála. Přečíst celou referenci

Klára: studium v Sydney

Angličtina mi nikdy nešla a sama sebe bych zařadila mezi věčné začátečníky. To jsem si potvrdila hned při příletu do Perthu, kdy jsem paní na letišti absolutně nerozuměla, a potřebovala jsem odvoz do homestay. O to víc jsem byla spokojená při svém odletu, kdy jsem odlétala s úrovní intermediate. Vybrala jsem si kurz General English se zakončením FCE. Přečíst celou referenci

Začiatky v Austrálii teda boli celkovo zvláštne, nie len kvôli angličtine. Mala som veľa obáv – či to zvládnem, či sa niekde nestratím, či ma ľudia, s ktorými prídem do styku, príjmu, pochopia, pomôžu, či sa vôbec nejako dorozumiem, či ma niekde neuštipne had, pavúk alebo nenapadne nejaký klokan…Pochybnosti sa k môjmu veľkému prekvapeniu veľmi rýchlo rozplynuli. Přečíst celou referenci

Mária: cesta do Sydney

Napište nám

Kontaktujte nás - škola
Po odeslání formuláře začne společnost Tutuki s.r.o. (tedy my) zpracovávat vaše osobní údaje za účelem zodpovězení vašeho dotazu. Budeme se o ně dalších 10 let pečlivě starat dle Zásad ochrany osobních údajů.